Chleb morelowo-orzechowy może być tylko chlebem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 2774 kalorii, 43g białka, oraz 66 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na $5.96 za porcję, ten przepis okładki 66% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, sodę oczyszczoną, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pyszny Chleb Morelowy Pecan, Chleb Wiśniowo-Orzechowo-Morelowy, oraz Morelowe bułeczki pekan z morelowym masłem miodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz posiekaną morelę i ciepłą wodę, aby przykryć w dużej misce; odstawić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Morela
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Odcedzić morelę. Wymieszać z orzechami pekan i 1/2 szklanki mąki; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Morela
Orzeszki Pekan
Mąka Uniwersalna
3
Ubij masło na średniej prędkości za pomocą elektrycznego miksera 2 minuty; stopniowo dodawaj cukier, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
4
Dodać jajka, 1 na raz, ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
5
Połączyć pozostałe 3 1/2 szklanki mąki, proszek do pieczenia, soda, i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Mąka Uniwersalna
Sól
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
6
Dodać do mieszanki masła na przemian z sokiem pomarańczowym, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Wymieszać z mieszaniną moreli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Morela
Masło
Mąka Uniwersalna
7
Łyżka do 2 nasmarowanych i posypanych mąką bochenków o wymiarach 8 x 4 cale; odstawić w temperaturze pokojowej na 20 minut.
8
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu 10 do 15 minut; wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.