Chleb Kukurydziany Kruszy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele południowych receptur, więc dać Cornbread kruszy spróbować. Ten deser ma 377 kalorii, 10g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka jaj, maślanka, self-rising mieszanka mąki kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Spróbuj Morela Kruszy, BlackBerry Kruszy, oraz Morela Kruszy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem mieszankę mąki kukurydzianej, mąki i cukru w dużej misce; ubić w maślance, jajka, i masło.
Wlać ciasto do lekko nasmarowanej patelni 13 x 9 cali.
Piec 30 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z piekarnika, odwrócić na stojaku z drutu i całkowicie ostudzić (około 30 minut); kruszyć chleb kukurydziany.