Chleb Dyniowy Bezglutenowy
Chleb dyniowy bezglutenowy to bezmleczne poranny posiłek. Ten przepis służy 16 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 226 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Jeśli masz dynię, mielony imbir, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Chleb Dyniowy Bezglutenowy, Chleb Dyniowy Bezglutenowy, oraz Chleb Dyniowy Bezglutenowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. smar dno tylko 9x5-cala lub 8x4-cala bochenek patelni z olejem.
W dużej misce, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem chipsów czekoladowych, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z czekoladą.
Rozprowadzić równomiernie na patelni.
Piec 9-calowy Bochenek 55 do 65 minut, 8-calowy Bochenek 60 do 70 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Fajne 10 minut. Poluzuj boki bochenka z patelni; usuń z patelni do regału chłodzącego. Schłodzić około 2 godzin przed krojeniem.