Chleb Dyniowy
Chleb dyniowy to bezmleczne i wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jeśli masz soda oczyszczona, puree z dyni, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 50 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chleb z dyni z masłem z dyni i miodem na # FallFest, Ekologiczny Chleb Dyniowy Evoo Z Dodatkiem Pestek Dyni, oraz Świeży Domowy Puree Z Dyni I Chleb Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Smaruj dwie patelnie bochenkowe 9×5 cali.
W dużej misce miksera stojącego dodaj puree z dyni, jajka, olej, wodę, cukier i wymieszaj na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Dodaj mąkę, sodę oczyszczoną, sól, cynamon, gałkę muszkatołową, goździki i imbir.
Wymieszać na małej prędkości, aż mąka jest w pełni włączone. Obróć prędkość miksera nieco wyżej i wymieszaj, aż nie pozostaną żadne grudki mąki.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec przez około 50-60 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.