Chleb Dyniowy

Chleb Dyniowy
Chleb dyniowy to bezmleczne i wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jeśli masz soda oczyszczona, puree z dyni, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 50 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chleb z dyni z masłem z dyni i miodem na # FallFest, Ekologiczny Chleb Dyniowy Evoo Z Dodatkiem Pestek Dyni, oraz Świeży Domowy Puree Z Dyni I Chleb Z Dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Smaruj dwie patelnie bochenkowe 9×5 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce miksera stojącego dodaj puree z dyni, jajka, olej, wodę, cukier i wymieszaj na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
CukierCukier
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj mąkę, sodę oczyszczoną, sól, cynamon, gałkę muszkatołową, goździki i imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
GoździkiGoździki
ImbirImbir
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Wymieszać na małej prędkości, aż mąka jest w pełni włączone. Obróć prędkość miksera nieco wyżej i wymieszaj, aż nie pozostaną żadne grudki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
6
Piec przez około 50-60 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn