Chleb czekoladowy: Parozzo może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na chleb. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 357 kalorii. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka skrobi kukurydzianej, słodko-gorzka czekolada, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Więcej o zdrowym chlebie w pięć minut dziennie: czekoladowe Espresso chleb pełnoziarnisty, Maszyna Do Chleba Migdałowo-Czekoladowy Chleb, oraz Czekoladowy budyń chlebowy z dwoma sosami czekoladowymi i korą migdałową.
Instrukcje
1
W misce robota kuchennego połącz blanszowane migdały i gorzkie migdały lub pestki moreli i zmiel na drobny proszek, dodając trochę cukru, jeśli to konieczne,aby orzechy nie sklejały się. Odstawić.
W dużej misce przesiać mąkę, skrobię kukurydzianą i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Oddzielić jajka i umieścić białka i żółtka w osobnych miseczkach. Żółtka ubić mikserem ręcznym i stopniowo dodawać zmielone migdały i cukier, ubijając mieszaninę, aż będzie lekka i puszysta. Stopniowo dodawać mieszankę mąki i ostudzone masło, energicznie ubijając między każdym dodatkiem.