Chleb Cheddar Jabłkowy

Chleb Cheddar Jabłkowy
Chleb Cheddar jabłkowy wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz margarynę, jajka, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest solidne. Spróbuj Chleb Cheddar Jabłkowy, Chleb Cheddar Jabłkowy, oraz Chleb Piwny Jabłkowo-Cheddar dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię bochenkową 9x5 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, połączyć cukier, mąka, cynamon orzechy włoskie, jabłka, i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
SerSer
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Dodać jajka, roztopione masło lub margarynę, i mleko; mieszać, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
JajkoJajko
MlekoMleko
4
Wlać do przygotowanej patelni bochenkowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
5
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 1 godzinę, lub do czasu zakończenia. Jeśli Bochenek zacznie za bardzo brązowieć, przykryj folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn