Chleb Bananowo-Owsiany
Chleb bananowo-Owsiany może być tylko chleb, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 184 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 18 i kosztuje 17 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz brązowy cukier, soda oczyszczona, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Płatki owsiane Pekan chleb bananowy na Ogólnopolski Dzień płatków owsianych, Bananowy Chleb Płatki Owsiane, oraz Bananowy Chleb Płatki Owsiane.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w dużej misce; beat dobrze na średniej prędkości miksera.
Połącz banana, owies i mleko; dodaj do mieszaniny cukru, dobrze ubijając. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i cynamon wymieszać trzepaczką.
Dodaj do mieszaniny cukru; beat tylko do wilgotne. Łyżka ciasto do 9 x 5-calowy Bochenek pan pokryte sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 10 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić 10 minut w patelni na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.