Chińskie Tarty Z Jajkiem
Przepis Chiński tarty jaj może zaspokoić swoje chińskie pragnienie w około 2 godziny i 30 minut. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 33 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Mało kto lubi ten deser. Udaj się do sklepu i odbierz sól, skrobię kukurydzianą, żółtka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Portugalskie Tarty Z Budyniem Jajecznym, Tarta Budyniowa Z Jajkiem Chińskim, oraz Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji niżej-Środkowej, umieść kamień do pieczenia lub blachę na stojaku i podgrzej piekarnik do 375°. Lekko posmaruj puszkę na muffinki o pojemności 12 filiżanek. Wymieszać masło, cukier i sól w dużej misce, aż do połączenia. Wymieszaj jajko, a następnie mąkę, aż do całkowitego połączenia. Ciasto podzielić na 16 porcji i zwinąć w kulki.
Wciśnij kulkę ciasta do każdej filiżanki, naciskając ciasto po bokach do około 1/4 cala od góry filiżanki i utrzymując grubość około 1/8 cala grubości. Schłodzić przez 30 minut.
W średniej misce ubić cukier, skrobię kukurydzianą i sól.
Ubij w mleku, śmietanie, żółtkach i wanilii do połączenia.
Napełnij każdą filiżankę kremem do około 1/8 cala od wierzchu skorupy (nie przepełniaj).
Piec, aż skorupa jest złoty i krem jest po prostu ustawić, O 20 protokół.
Niech tarty ostygną na patelni przez 15 minut, a następnie ostrożnie przenieść do stojaka z drutu, aby ostygnąć.
Ostudzić patelnię, następnie powtórzyć z pozostałym ciastem i kremem.
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.