Chiński Nowy Rok smakołyki: pikantne, rozpuszczone w ustach migdałowe ciasteczka Sugee (z Ghee)
Przepis Chiński Nowy Rok Goodies: pikantne, rozpuszczone w ustach migdałowe ciasteczka Sugee (z Ghee) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Ten przepis służy 20 i kosztuje 9 centów za porcję. Ten deser ma 55 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Sylwester. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz proszek do pieczenia - ¼ łyżeczki / 1G, ghee - ¼ łyżeczki / 56g, esencja waniliowa - ¼ łyżeczki / 1G i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Spróbuj Chiński Nowy Rok: Migdałowe Ciasteczka, Rozpuścić w ustach ciasteczka I, oraz Brzoskwiniowe Ciasteczka dla podobnych receptur.
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.