Chipsy Z Parmezanu Z Cukinii

Chipsy Z Parmezanu Z Cukinii
Chipsy z parmezanu z cukinii wymagają z grubsza 50 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1217 fanów. Mieszanka soli, cukinii, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 98%. Ten wynik jest znakomity. Chipsy Z Parmezanu Z Cukinii, Chipsy Z Parmezanu Z Cukinii, oraz Chipsy Z Parmezanu Z Cukinii są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. Posmaruj blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Pokrój cukinię w krążki o grubości 1/4 cala. W średniej misce wrzuć cukinię z olejem. W małej misce wymieszaj parmezan, bułkę tartą, sól i kilka zwojów pieprzu. Zanurz każdą rundę w mieszance parmezanu, pokrywając ją równomiernie z obu stron, dociskając powłokę, aby się przykleiła, i ułóż w jednej warstwie na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
ParmezanParmezan
CukiniaCukinia
PieprzPieprz
SólSól
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Piecz krążki cukinii, aż się zrumienią i będą chrupiące, 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Usuń szpatułką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
6
Podawaj natychmiast.

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na chrupiące. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn