Chipsy Z Parmezanu Z Cukinii

Chipsy Z Parmezanu Z Cukinii
Chipsy z parmezanu z cukinii wymagają z grubsza 50 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1217 fanów. Mieszanka soli, cukinii, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 98%. Ten wynik jest znakomity. Chipsy Z Parmezanu Z Cukinii, Chipsy Z Parmezanu Z Cukinii, oraz Chipsy Z Parmezanu Z Cukinii są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. Posmaruj blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Pokrój cukinię w krążki o grubości 1/4 cala. W średniej misce wrzuć cukinię z olejem. W małej misce wymieszaj parmezan, bułkę tartą, sól i kilka zwojów pieprzu. Zanurz każdą rundę w mieszance parmezanu, pokrywając ją równomiernie z obu stron, dociskając powłokę, aby się przykleiła, i ułóż w jednej warstwie na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
ParmezanParmezan
CukiniaCukinia
PieprzPieprz
SólSól
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Piecz krążki cukinii, aż się zrumienią i będą chrupiące, 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Usuń szpatułką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
6
Podawaj natychmiast.

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na chrupiące. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn