Chipsy Serowe Appenzeller

Chipsy Serowe Appenzeller
Ten przepis sprawia, że 45 porcji z 195 kalorii, 1G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mleko, sól, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Chipsy Serowe, Chipsy Serowe, oraz Chipsy Serowe.

Instrukcje

1
Doprowadzić mleko tylko do wrzenia na umiarkowanym ogniu w 3-quart ciężki rondel i usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ubijamy sery, aż się stopią, a następnie schładzamy do temperatury pokojowej, około 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
W międzyczasie wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sól i pieprz w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Jajka i piwo wymieszać z serem, a następnie wymieszać z mąką aż do połączenia. Forsować ciasto przez sito o średnich oczkach do miary 2-ćwiartkowej lub miski i odstawić, odsłonięte, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
PiwoPiwo
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Przenieść ciasto do wycisnąć butelkę.
6
Rozgrzać olej w głębokiej 10-calowej ciężkiej patelni (najlepiej żeliwnej), aż termometr zarejestruje 160°. pracując bardzo szybko, wycisnąć ciasto do gorącego oleju w luźnych zawirowaniach, tworząc 4 (2 1/2-calowe) koronkowe rundy, a następnie smażyć, obracając się raz, aż złoty, o 1 minuta łącznie. (Rundy rozszerzy się do około 3 cali, jak gotować.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
7
Przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe, aby osuszyć w 1 warstwie. Zrób więcej chipsów w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChipsyChipsy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
8
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
1
Chipsy serowe można przygotować 2 dni wcześniej i całkowicie schłodzić, odsłonić, a następnie przechowywać w szczelnym pojemniku, warstwowym między arkuszami pergaminu lub papieru woskowego, w temperaturze pokojowej. Recrisp na blasze do pieczenia w nagrzanym piekarniku 177°, O 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
ChipsyChipsy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Papier WoskowanyPapier Woskowany
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje45
Ocena Zdrowia0
Magazyn