Chipotle stek z Collard Greens może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.85 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 433 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, olej roślinny, warzywa collard, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard, oraz Low (Er) Fat Collard Greens dla podobnych receptur.
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
7
W międzyczasie podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju roślinnego na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodać cebulę i czosnek i gotować, mieszając, do miękkości, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
9
Dodaj zielenie collard i 1 / 2 szklanka wody i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż do ogrzania przez, 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard Greens
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
10
Dodać 1 łyżkę octu, sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
11
Ubić ketchup, pozostałe 3 łyżki octu, miód, sos Worcestershire, musztarda i 1/2 szklanki wody w misce. Powrót żeliwnej patelni do średnio wysokiego ciepła; dodać mieszaninę keczupu i gotować, aż zgęstnieje, 3 do 5 protokół. Stek pokroić na ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Płatki Crispix, Rozdrobnione
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Gruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino można spróbować jest Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.