Chilly Coconut Pie

Chilly Coconut Pie
Chłodne Ciasto kokosowe wymaga około 10 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 263 kalorie, 3G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jeśli masz wyciąg z migdałów, mleko, graham cracker crust, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 23%. Podobne przepisy to Ciasto Z Kremem Kokosowym, Ciasto Kokosowe Bez Gotowania, oraz Chilly-Day Hot Cocoa Mix.

Instrukcje

1
W dużej misce ubić serek śmietankowy i cukier na gładką masę. Stopniowo ubić w mleku i ekstrakcie. Złożyć w kokosie i bitą polewą. Łyżka do skórki. Przykryć i zamrozić na co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Serek śmietankowySerek śmietankowy
KokosKokos
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wyjąć z zamrażarki na 30 minut przed podaniem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn