Chili Wolnoopalające
Wolno gotujące Chili to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 60g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 878 kalorii. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 21 mówi, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz chipsy tortilla, ziarna pinto, kawę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kawę można śledzić to danie główne z Kawa Lody Kokosowe jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Slow Cooker Chili, Chili Wolnoopalające, oraz Slow Cooker Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać koncentrat pomidorowy i kawę w małej misce; odstawić. Wrzucić mięso z chili w proszku, 1 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w 6-quart powolnej kuchence. Wymieszaj ziarna (z ich płynem), mieszaninę kawy i chipsy tortilla.
Przykryć powolną kuchenkę i gotować na niskim, aż wołowina będzie miękka, 8 godzin. Doprawić solą.
Podawać chili z ryżem; top z serem, szalotki i awokado.
Zdjęcia Antonis Achilleos