Chiles Rellenos (Papryka Nadziewana)

Chiles Rellenos (Papryka Nadziewana)
Chiles Rellenos (nadziewane papryki) może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 26g białka, oraz 18g tłuszczu. Jeśli masz ser mozzarella, pomidory roma, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 285 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 84%. Spróbuj Papryka Poblano Nadziewana (Chiles Rellenos), Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), oraz

Instrukcje

1
Umieścić całe papryki na otwartym ogniu (palnik gazowy) lub pod brojlerem. Piecz, obracając często, aż do równomiernego czernienia i pęcherzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
2
Wyjmij z ognia, umieść w plastikowej torbie i pozwól im się spocić na chwilę. Pozwoli to skórki do skórki łatwo.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
3
Podczas gdy papryka są pocenie, umieścić mieloną wołowinę na patelni na średnim ogniu. Gotować, mieszając do kruszonki, aż równomiernie rumiane. Gdy wołowina jest w pełni ugotowana, dodaj cebulę, czosnek i pomidor i gotuj jeszcze kilka minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Paprykę wyjąć z torebki i obrać ze spalonej skóry. Możesz chcieć nosić rękawice ochronne. Papryki uruchomić pod chłodną bieżącą wodą, aby spłukać wszelkie spalone kawałki. Zrobić małą pionową szczelinę z boku papryki i usunąć nasiona i żyły. Każdą paprykę napełnić do połowy zmieloną mieszanką wołową, a resztę wypełnić rozdrobnionym serem. Zamknij szczeliny i zabezpiecz wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Nutą Philadelphia®, PodzieloneZ Nutą Philadelphia®, Podzielone
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
5
Białka ubić w dużej szklanej lub metalowej misce, aż będą grube i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodać żółtka i ubijać przez minutę, aby się wtopić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
7
Tymczasem, ciepło 1/4 cala oleju w dużej patelni ciężkiej na średnim ogniu. Nadziewane papryki posmarować lekkim pyłem mąki, następnie zanurzyć w jajku, aby były całkowicie przykryte. Ostrożnie umieścić w gorącym oleju i smażyć z obu stron na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
8
Odcedzić na papierowych ręcznikach, następnie podawać na dużym talerzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Cava Mestres Reserva Brut 1312 z oceną 4.6 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Jasnożółty słomkowy kolor z widocznymi zielonymi pasemkami i drobnymi, eleganckimi bąbelkami. Wyraźne odzwierciedlenie rocznika: delikatna Finezja z intensywnymi aromatami białych owoców, kwiatów i świeżo ciętych ziół. Na podniebieniu jest świeży, odsłaniając wielką równowagę słodyczy i kwasowości. Przyjemny i łatwy do picia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn