Chicago Pizza Deep-Dish z pieczarkami, papryką i cebulą
Chicago Deep-Dish Pizza z pieczarkami, papryka, i cebula może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pomidorów, sól, ser provolone, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać ciasto na pizzę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pizza Deserowa Z Grilla jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest dobre. Spróbuj Chicago Deep-Dish Pizza, Chicago Deep Dish Pizza, oraz Chicago Deep Dish Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj ciasto do pizzy z głębokim naczyniem i odstaw na bok.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj pieprz, cebula, i czosnek, i smażyć 5 protokół.
Dodaj grzyby, oregano, i sól;smażyć 3 protokół lub do miękkości.
Rozłóż połowę pomidorów na każdej przygotowanej skórce i polej każdą połową mieszanki warzywnej.
Na pizzę posypać równomiernie serem Monterey Jack i serem provolone.
Piec w temperaturze 475 przez 15 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 375 i piec 15 dodatkowych minut.
Każdą pizzę pokroić na 8 klinów.