Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 37 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz cukinię, zieloną cebulę, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Chesapeake Bay Crab Cakes, Chesapeake Bay Classic Crab Cakes, oraz Ciasteczka krabowe Z Chesapeake Bay Mayo.
Instrukcje
1
Umyć i zetrzeć cukinię, żółty squash i słodkie ziemniaki.Posiekaj czerwoną paprykę i zieleń onion.In mikserem, wrzucić orzechy nerkowca, wodę, mąkę garbanzo, ocet jabłkowy i sól. Zmiksować do uzyskania super kremowej konsystencji. W dużej misce umieść squasha, cukinię, słodkie ziemniaki, paprykę i cebulę.
Dodaj pozostałe składniki i mieszankę nerkowca. Ostrożnie złożyć, aż dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Nerkowca
3
Rozgrzać patelnię na niskim średnim ogniu, dodać olej kokosowy i równomiernie pokryć dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Kokosowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Posypać szczyptę mąki Garbanzo na patelni, gdzie będzie spooning na ciasto Wegetariańskie. To tworzy więcej crunch. Za pomocą 3-4 łyżki mix ciasto Wegetariańskie, utworzyć ciasto na wierzchu posypać. Powtarzaj, aż będziesz miał 3-4 ciasta na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Ciecierzycy
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Posypać mąkę garbanzo na wierzchu wszystkich ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Ciecierzycy
6
Niech każde ciasto powoli brązowy na patelni przez około 15-20 minut z każdej strony. Odwróć ostrożnie, skradając łopatkę całkowicie pod każdym ciastem przed odwróceniem. Gdy ciastka są rumiane po obu stronach, można podgrzać trochę do brązowego dalej, jeśli chcesz. Powolne brązowienie po obu stronach bardzo dobrze wiąże ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki