Cherry Yum Yum może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 3G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 70 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pekany, nadzienie z wiśni, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Cherry Pizza Crostata Dolce (Cherry Ricotta Pie) z sosem Port Cherry, Sałatka z jabłek, wiśni i kandyzowanych orzechów włoskich + Wiśniowy balsamiczny winegret, oraz Cherry & Swiss Chard Faszerowana Polędwiczka Wieprzowa Z Szałwią Wiśniową.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połączyć masło lub margarynę, mąkę, biały cukier i posiekane orzechy pekan. Naciśnij mieszaninę na dnie jednego naczynia do pieczenia 9x13 cali i piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 20 minut. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia skorupy przed poprzedzającym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów Pekan
Cukier Granulowany
Masło
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
3
Przygotuj wymarzony Bat zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
4
Serek śmietankowy zmiksować z cukrem cukierniczym. Złóż Bat sen i rozłożone na szczycie schłodzonej skorupy. Top z nadzieniem cherry pie i schłodzone przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Nadzienie Z Ciasta Wiśniowego
Serek śmietankowy
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego