Cherry Limeade Poke Cake
Cherry Limeade Poke Ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 48 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 2112 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz żelatynę o smaku wiśniowym, białka jaj, mieszankę ciast i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Cherry Limeade Poke Cake, Cherry Limeade Poke Cake, oraz Ciasto Wiśniowo-Limonkowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno tylko patelni 13x9 cali sprayem do pieczenia z mąką.
W dużej misce, wymieszać ciasto, soda, olej, białka i 1 łyżka startej skórki z limonki z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec zgodnie z zaleceniami na pudełku na patelnię 13x9 cali. Fajne 20 minut.
W międzyczasie mieszaj żelatynę do wrzącej wody, mieszając przez 2 minuty, aby całkowicie rozpuścić żelatynę. Poke Ciasto każdy cal z palców mięsa widelec lub nóż stołowy.
Wlać mieszankę wiśniową powoli na ciasto, pozwalając mieszaninie wypełnić otwory w cieście. Całkowicie schłodzić, o 1 godzinę dłużej.
W małej misce wymieszaj lukier i 1 łyżeczkę startej skórki limonki.
Rozprowadzić równomiernie na cieście. Dopełnij każdą porcję wiśnią i limonkowym akcentem. Przechowywać luźno przykryte.