Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Jill Cherry Crisp spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 441 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Allrecipes ma 8 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, zmielony cynamon, szybko gotujący się owies i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cherry Crisp, Cherry Crisp, oraz Cherry Crisp dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wymieszać brązowy cukier, mąkę, owies, masło i cynamon razem w misce, aż kruchy. Wciśnij połowę mieszanki na dno patelni o wymiarach 8x8 cali; wierzch z wiśniami.
Połączyć wodę, cukier biały, skrobia kukurydziana, i ekstrakt wanilii w rondlu; doprowadzić do gotować na średnim ogniu. Gotuj i mieszaj, aż cukier się rozpuści i syrop będzie przezroczysty, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Wanilii
Cukier
Skrobia Kukurydziana
Syrop
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Na wiśnie polać syropem, a na wierzch pozostałą brązową mieszankę cukrowno-owsianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Czereśnie
Syrop
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż polewa jest rumiane i nadzienie wiśniowe bulgotanie, 30 do 35 minut.