Cherry Bomb Hot Sauce
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur sosu, więc dać Cherry Bomb Hot Sauce spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 31 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka papryki habanero, sok wiśniowy, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny i 20 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cherry Bomb Chicken, Cayuse Cherry Bomb, oraz Cherry Bomb Kotlety dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić mały rondel z wodą do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać marchewki i gotować do przetargu widłowego, o 8 protokół.
Odcedzić i przelać do blendera.
Dodaj pozostałe składniki i zmiksować do gładkiej, o 30 sekund do 1 minuty.
Przełożyć gorący sos do pojemnika z szczelną pokrywką i przechowywać w lodówce przez co najmniej 24 godziny przed podaniem. Przechowywać w lodówce do 2 tygodni.