Chef John ' s Cheesy Crackers
Chef John 's Cheesy Crackers może być tylko hor d' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Jeśli masz sól, mąkę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Lasagna szefa kuchni Johna, Chef John 's Shepherd' s Pie, oraz Pulpety Chef John ' s Ricotta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Blachę do pieczenia wyłożyć folią aluminiową i lekko posmarować olejem roślinnym.
Umieścić masło do miski; dodać ser Cheddar, parmezan, papryka, pieprz cayenne, i sól.
Wymieszać razem z tylną częścią szpatułki, aż do całkowitego połączenia.
Mąkę wymieszać widelcem do masy serowej, aż będzie krucha.
Posypać zimną wodą, 1 lub 2 krople na raz, i wymieszać z łopatką, aż połączy się w ciasto, które zachowuje swój kształt po wyciśnięciu.
Ciasto przekładamy na powierzchnię roboczą i dociskamy do grubego, spłaszczonego dysku. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Rozwałkuj ciasto na posmarowanej mąką powierzchni roboczej do grubości około 1/8 cala. Użyj noża do pizzy, aby wyciąć paski o szerokości 1 cala z ciasta.
Wytnij paski w poprzek w prostokąty o długości około 1 1/2 cala. Użyj tyłu bambusowego szpikulca, aby wbić 5 małych otworów w każdym krakerze. Ułóż krakersy na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krakersy są rumiane i chrupiące, o 15 protokół.
Odstawić na około 3 minut krakersy do ostygnięcia i zwolnić z folii.
Ostudzić całkowicie przed podaniem.