Chef John ' s Beef Braciole
Chef John ' s Beef Braciole może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 338 kalorii, 33g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, wody, sosu pomidorowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chef John 's Shepherd' s Pie, Lasagna szefa kuchni Johna, oraz Papryka faszerowana szefa kuchni Johna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść steki między 2 kawałkami ciężkiego plastiku; funt mięsa o grubości 1/4 cala za pomocą pounder mięsa. Jeśli kawałek mięsa odrywa się, użyj go do załatania cieńszego obszaru.
Bułkę tartą włożyć do miski i wymieszać z czosnkiem, 2 łyżkami oliwy z oliwek, rodzynkami, parmezanem, solą, czarnym pieprzem, oregano i jajkiem do całkowitego połączenia.
Doprawić stek solą i pieprzem; połowę okruchów chleba ułożyć farszem na 2/3 dolnej części steka, pozostawiając górną część steku bez farszu. Lekko nacisnąć farsz na mięso i zwinąć stek w ciasną roladę, zaczynając od nadziewanego końca. Zawiąż 3 do 4 kawałków Sznurka kuchennego wokół rolki, aby trzymać ją razem. Wykończenia końców Sznurka. Powtórzyć z pozostałym stekiem i farszem.
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu. Smażyć roladki steku na gorącym oleju, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron, 2 do 3 minut na stronie.
Wlać wodę i rozpuścić soki z patelni i rumiane kawałki jedzenia w wodzie.
Roladki steków doprawiamy solą i pieprzem, do wody dodajemy płatki czerwonej papryki i liść laurowy.
Sos pomidorowy rozprowadzić na bułce. Płyn do patelni powinien pokryć rolki mniej więcej w połowie wysokości.
Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, przykryte, przez 10 minut; odwrócić rolki i gotować pokryte o 10 więcej minut. Natychmiastowy odczyt mięsa termometr włożony do środka farszu powinien odczytywać co najmniej 145 Stopni F (65 stopni C).
Wyjąć z patelni, przenieść na talerz i pozostawić na 10 minut.
Podnieść ogień do średniej, doprowadzić sos do wrzenia, i gotować, mieszając często, aż sos zmniejszy się o połowę, o 10 protokół. Pokroić rolki w poprzek.
Podawać ułożone na trochę sosu i skropić więcej sosu na wierzchu.