Cheerios® Skinny Krem Kokosowy Ciasto

Cheerios® Skinny Krem Kokosowy Ciasto
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Cheerios® Skinny krem kokosowy Pie spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 223 kalorie, 3G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz cukier, kokos, bez Trans-tłuszczu oleju roślinnego rozprzestrzeniania kij, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chude Babeczki Z Kremem Kokosowym, Ciasto Kokosowe Bez Gotowania, oraz Ciasto Z Kremem Kokosowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść płatki w plastikowej torbie do przechowywania żywności; zmiażdżyć drobno wałkiem do ciasta lub młotkiem do mięsa, aby uzyskać 1 filiżankę (lub zmiażdżyć w robocie kuchennym).
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Meat TenderizerMeat Tenderizer
Torby ZiplocTorby Ziploc
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
3
W średniej misce wymieszaj rozdrobnione płatki i cukier widelcem. Wymieszać w roztopionym oleju roślinnym rozprowadzić do dobrze wymieszanego. Naciśnij w dolnej i górnej stronie 9-calowej szklanej płyty pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
ZbożaZboża
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Piec 10 minut. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
W dużej misce, wymieszać mleko, mleko kokosowe i wanilii. Trzepaczką ubić budyń, aż dobrze się zmiksuje i lekko zgęstnieje. Wymieszać w 1/2 szklanki kokosa. Delikatnie wymieszać w 1/2 szklanki ubitej polewy. Łyżką i równomiernie rozprowadzić masę budyniową na skorupę. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub do zestawu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
KokosKokos
WaniliaWanilia
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Tuż przed podaniem, top z pozostałych 1 1/2 szklanki bitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
7
Posypać prażonym kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn