Cheddar-Jabłko Vanocka

Cheddar-Jabłko Vanocka
Cheddar-Jabłko Vanocka wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. Mało kto lubi tę przystawkę. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, galaretkę jabłkową, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sałatka z jabłkami, białym cheddarem i szpinakiem z miodowo-jabłkowym winegretem, Jabłko-Cheddar faszerowany kurczak w sosie jabłkowo-Dijon Pan-Iowa Girl Eats, oraz Karmelizowane jabłko + ser Cheddar miękkie precle z sosem jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć 3 szklanki mąki uniwersalnej, cukier, sól, i drożdże w dużej misce; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
2
Połącz wodę, szafran i skracanie; podgrzewaj w rondlu, aż mieszanina osiągnie 120 (skracanie nie musi się całkowicie stopić).
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
SzafranSzafran
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodaj płynną mieszaninę do mieszanki mąki, dobrze bijąc ze średnią prędkością za pomocą wytrzymałego miksera za pomocą uchwytu łopatkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodaj 1 jajko i 1 szklankę mąki. Bij z niską prędkością 1 minutę; następnie bij ze średnią prędkością przez 3 minuty. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
5
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię i zagniatać do uzyskania gładkości i elastyczności (około 10 minut). Uformuj ciasto w kulkę; umieść w dobrze nasmarowanej misce, obracając się do góry tłuszczu. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 45 minut lub do podwojenia luzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Ciasto rozwałkować i podzielić na pół. Odstawić połowę ciasta na bok. (Przykryć, aby zapobiec wysuszeniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
PunchPunch
7
Pozostałą połowę ciasta podzielić na 4 równe porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
8
Połączyć 3 porcje; zagnieść 2 lub 3 razy na lekko posypanej mąką powierzchni. Przykryć i odstawić pozostałą porcję ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
9
Zwiń większą część w prostokąt 13" x 10"; przenieść do lekko nasmarowanej blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
10
Łyżka połowa Cheddar-jabłko napełniania w 4 "szeroki pasek w dół środka ciasta, pozostawiając 3" z każdej strony. Ostrym nożem rozciąć ciasto w odstępach 1" wzdłuż każdej strony nadzienia. Fold paski nad nadzieniem, naprzemiennie z boku na bok, schowanie kończy się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
11
Mniejszą porcję ciasta podzielić na trzy części. Kształt każdej trzeciej w 14 " liny; szczypta kończy się razem na jednym końcu, aby uszczelnić. Liny oplotowe; szczypać luźne końce do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
12
Lekko posmaruj wierzch warkocza wypełnionego jabłkiem 1 ubitym jajkiem; ułóż mniejszy warkocz na wierzchu większego warkocza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
(Keebler)(Keebler)
13
Pędzel mniejszy warkocz z jajkiem. Tuck końce mniejszego warkocza pod dolną krawędzią większego warkocza, szczypanie do uszczelnienia. (
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
14
Umieść Drewniany pick przez warkocze na obu końcach, aby zapobiec separacji podczas podnoszenia i pieczenia.)
15
Powtórz procedury walcowania, cięcia, napełniania i oplatania z pozostałą połową ciasta i nadzieniem. Przykryj i pozwól bochenkom wznieść się w ciepłym miejscu, bez przeciągów, 45 minut lub do podwojenia luzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
16
Piec w 350 przez 25 do 30 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
17
Przenieść do stojaka z drutu; usunąć drewniane kilofy i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
18
Pędzel z roztopioną galaretką jabłkową; ostudzić. Przed podaniem przesiać cukier puder na bochenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Galaretka JabłkowaGalaretka Jabłkowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Magazyn