Cheddar Bratzenkraut
Cheddar Bratzenkraut może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,28 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 465 kalorii, 18g białka, oraz 32G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka brązowej musztardy, brązowego cukru, zmielonych nasion selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mad Cheddar: Cheddar Black Pepper Breakfast Biscuits, cabot cheddar giveaway i pieczony czosnek Cheddar bisque, oraz cheddar cheese biscuits, pełnoziarniste cheddar cheese biscuits.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Rozłóż kiszoną kapustę na dno szklanego naczynia do pieczenia o średnicy 9 cali.
W misce wymieszać wymieszany płyn z kiszonej kapusty, brązowej musztardy, brązowego cukru, nasion selera i czarnego pieprzu; skropić kiszoną kapustę. Na kiszoną kapustę i sos ułóż w warstwie plastry kiełbasy. Luźno stos mrożonych frytek na wierzchu kiełbasy.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż frytki są lekko rumiane, 20 do 30 protokół.