Ceviche

Ceviche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 94 kalorie, 14g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz sól, pieprz habanero, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 30 mówi, że trafił w sedno. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów południowoamerykańskiej kuchni. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Don Ceviche {} i Ceviche Peruwiańska Kuchnia książka kucharska {giveaway}, Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche z krewetek kokosowych), oraz Ceviche de Mango (Mango Ceviche) od Ceviche: Kuchnia Peruwiańska.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużej szklanej misce połącz wszystkie składniki, z wyjątkiem cebuli. Wrzucić dobrze i umieścić cebulę na wierzchu. Przykryć folią i pozostawić w lodówce na 1 1/2 godziny, a następnie wymieszać, aby włączyć cebulę.
Odstawić do lodówki na co najmniej 1 godzinę i do 3 godzin.
Uwaga Cooka: podczas procesu marynowania ryba zmieni kolor z przezroczystego na biały i będzie nieprzezroczysta. Staraj się unikać przedostawania się błony wapiennej do soku, ponieważ może być gorzka.