Centrum Zabawek Plażowych

Centrum Zabawek Plażowych
Centrum zabawek plażowych może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $11.61 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 2758 kalorii, 28g białka, oraz 177 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz czekoladę, mleczną czekoladę, masło kakaowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kakao można śledzić to danie główne z BB poniedziałki: ciasteczka kakaowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Centrum Luau, Ciasto Majowe, oraz Świeży Owoc Centralny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Utwórz podstawę: użyj elastycznych aluminiowych pasków lub bardzo dużego pierścienia do ciasta, aby utworzyć podstawę. Podstawa, którą wykonałem miała 19 cali średnicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
2
Umieść go na powierzchni wyłożonej pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
1
Zwiń 35-calowy kawałek pergaminu w stożek, który ma dolną średnicę 2 1/2 cala i zwęża się do punktu. Zamknij taśmę. Ten kawałek będzie podtrzymywał formę, więc upewnij się, że jest wystarczająco długa i wystarczająco gruba, aby podtrzymać centralny element, który tworzysz. Ustaw stożek na końcu i wypełnij gorzką czekoladą. Gdy jest pełny, odwrócić stożek nad miską czekolady pozwalając nadmiar czekolady do przepływu z powrotem do miski. Zakręć stożkiem, aby czekolada wewnątrz była równomiernie pokryta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Zaczynamy. Gdy czekolada ustawi, powtórz ten krok jeszcze kilka razy. Chcesz, aby stożek był wytrzymały, ponieważ reszta centralnego elementu będzie spoczywać na tym stożku. Pozostawić stożek czekolady, aby ustawić aż twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
3
Usunąć pergamin. Użyj gorącego noża, aby przyciąć podstawę stożka, aby była płaska. Następnie użyj noża, aby uszkodzić dno stożka i podstawę. Chcesz, aby był nieco teksturowany, aby stanowił lepsze uszczelnienie podstawy. Użyj hartowanej czekolady, aby przykleić słupek do podstawy. Ustaw go dobrze, abyś mógł oprzeć formowaną czekoladę na nim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Zrób wiadra, ryby, rozgwiazdy, homary i skorupy: Wskazówka: zmieniaj formy za pomocą białych, ciemnych i mlecznych czekoladek, aby uczynić bardziej interesującą ozdobę. Użyj chochli, aby wypełnić formę czekoladą. Kiedy jest pełny, opróżnij go do miski czekolady. Wnętrze formy powinno być równomiernie pokryte czekoladą. Wytrzyj krawędź Formy do czysta z boku miski i umieść ją do góry nogami na stojaku z drutu umieszczonym nad blachą do pieczenia. Gdy czekolada zacznie twardnieć, około 5 minut zeskrobać krawędź nożem do parkowania. Gdy czekolada ustawia, kurczy się lub chowa się z boków formy. Czysta krawędź uchroni ją przed przywieraniem i pękaniem, gdy się kurczy. Możesz umieścić formę w lodówce na kilka minut, aby pomóc czekoladzie stwardnieć. Unmold. Powtórz z dowolną liczbą form muszli lub ryb. Aby kwiaty i liście: użyj pędzla, aby nałożyć kolor na wnętrze każdego kwiatu i formy liści, gdzie jesteś zainspirowany do tego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
ChochlaChochla
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Umieść białą czekoladę w Kornecie i użyj jej do wypełnienia każdej z pomalowanych form. Dotknij formy na powierzchni, aby pomóc pęcherzykom powietrza uciec. Gdy czekolada zacznie twardnieć, około 5 minut zeskrobać krawędź nożem do parkowania. Gdy czekolada ustawia, kurczy się lub chowa się z boków formy. Czysta krawędź uchroni ją przed przywieraniem i pękaniem, gdy się kurczy. Możesz umieścić formę w lodówce na kilka minut, aby pomóc czekoladzie stwardnieć. Unmold. Powtórz z dowolną liczbą kwiatów i liści. Jeśli używasz aerografu, po prostu umieść kilka kropli koloru w pojemniku aerografu i udekoruj formowane przedmioty, gdy jesteś zainspirowany. Jeśli chcesz pomalować formowane kawałki czekolady, wymieszaj kilka łyżek masła kakaowego z niewielką ilością sproszkowanego koloru spożywczego. Łatwiej będzie, jeśli użyjesz Maszyny do jogurtu do przechowywania i podgrzewania farb. Użyj pędzla, aby pomalować każdy element, nakładając kolor tam, gdzie jesteś zainspirowany. Możesz również nałożyć kolor bezpośrednio na formę przed napełnieniem jej czekoladą. Działa to szczególnie dobrze dla kwiatów czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Zrób wodorosty i trawę morską: zrób 2 kornety i napełnij 1 hartowaną ciemną czekoladą, a drugą hartowaną białą czekoladą. Użyj ciemnej czekolady, aby narysować wodorosty na arkuszu pergaminu. Powtórz tę samą technikę, używając białej czekolady, aby losowo pomalować ciemną czekoladę. Użyj tej samej techniki, aby narysować trawę morską. Gdy czekolada ustawi, usunąć pergamin. Zrób słońce: użyj szpatułki przesuniętej, aby rozprowadzić warstwę hartowanej białej czekolady o grubości 1/4 cala na arkuszu octanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Wodorosty MorskieWodorosty Morskie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
7
Niech czekolada ustawić lekko. Użyj noża do parowania, aby wyciąć czekoladę w kształcie gwiazdy lub słońca. Ten, który zrobiłem, miał około 11 cali średnicy. Gdy czekolada jest ustawiona, odklej octan. Pomaluj dekorację jako inspirację. Zrób loki czekoladowe: użyj bloku białej czekolady. Pociągnij obieraczkę do warzyw za krawędź, aby stworzyć czekoladowe loki. Użyj loków do dekoracji podstawy centralnego i ciast. Montaż: użyj gorącego ostrego noża szefa kuchni lub małego okrągłego noża, aby wyciąć otwór w każdym wiadrze plażowym, aby można go było umieścić w słupie podporowym. Aby to zrobić, podgrzej nóż lub nóż pod bardzo gorącą wodą i wytrzyj do sucha. Jeśli masz palnik, możesz go również użyć do podgrzania metalu. Trzymaj ostrze noża z boku czekolady, gdzie chcesz wykonać cięcie. Nie naciskaj noża / noża, bo czekolada pęknie. Pozwól, aby ciepło metalu "przecięło" czekoladę, topiąc ją. Użyj więcej czekolady, aby przykleić słońce / gwiazdę do górnej części słupa wsparcia. Ułóż resztę dekoracji jako inspirację do tego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Blow TorchBlow Torch
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia29
Magazyn