Cebula duszona na brązowo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj brązowo duszonej cebuli. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.19 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 196 kalorii, 1G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, brązowy bulion, olej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Oignons Glaces a Brun [cebula duszona na brązowo], Cebula duszona biała-cebula szkliwiona, oraz Duszona Czerwona Cebula dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać płyn, doprawić do smaku i dodać bukiet ziół. Przykryj i gotuj powoli przez 40 do 50 minut, aż cebula będzie idealnie miękka, ale zachowa swój kształt, a płyn odparuje.
Przenieść cebulę i ich smażenia tłuszczu do płytkiego naczynia do pieczenia lub zapiekanki tylko wystarczająco duże, aby utrzymać je w jednej warstwie. Ustawić Odkryte w górnej trzeciej nagrzanej 350-stopniowym piekarniku na 40 do 50 minut, obracając je raz lub dwa razy. Powinny być bardzo delikatne, zachować swój kształt i być ładne złoty brąz.
Cebulę można gotować kilka godzin wcześniej, a przed podaniem podgrzać.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;