Cassoulet z jagnięciną i kiełbasą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 429 kalorii, 31g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz pod ręką wodę, pieprz, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cassoulet Z Kiełbasą, Cassoulet z kaczką i kiełbasą, oraz Cassoulet z kiełbasą i kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Fasolę posortować i umyć; umieścić w dużym rondlu. Fasolę zalać 3 szklankami wrzącej wody. Przykryć i odstawić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Odcedzić; odstawić fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
4
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
5
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Jagnięcinę posypać równomiernie pieprzem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Jagnięcina
Sól
7
Dodaj jagnięcinę na patelnię; smażyć 5 minut, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodać jagnięcinę do fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Jagnięcina
9
Powrót do patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Dodaj kiełbasę i boczek na patelnię; smażyć 2 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
11
Dodaj cebulę i następne 3 składniki (przez czosnek) na patelnię; smażyć 3 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
12
Dodać mieszankę cebuli do mieszanki fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
13
Dodaj pastę pomidorową do patelni; smażyć 30 sekund, stale mieszając. Wymieszać w bulionie, 1 1/2 szklanki wody, i brandy; doprowadzić do wrzenia, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać mieszaninę fasoli w mieszaninę bulionu. Przykryć i piec w 350 przez 1 godzinę. Odkryć; Piec 1 godzinę, odkryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
2 Szczypty Zmielonych Goździków
Bulion
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
14
Chleb rozedrzeć na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
15
Połączyć rozdarty chleb i starty ser w robocie kuchennym; proces aż grube okruchy środka 2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
16
Posypać mieszaninę okruchów chleba równomiernie na mieszaninie fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
17
Piec dodatkowe 30 minut lub aż polewa jest złoty kolor i fasola są miękkie.