Cappuccino Czekoladowo-Sernikowe Batoniki
Ten przepis służy 55 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, wodę, półsłodką czekoladę Piekarską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Chude Czekoladowe Serniki Wirowe, Strawberry Swirl Chocolate Chip Cheesecake Bars, oraz Masło Orzechowe Czekolada Wirowa Sernik Bary.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Patelnia Line 13x9 cali z folią, z końcami folii rozciągającymi się po bokach.
Wymieszaj okruchy ciastek i masło; naciśnij na dno przygotowanej patelni.
Do wrzącej wody dodać kawę i cynamon; mieszać aż do rozpuszczenia granulek kawy. Lekko schłodzić. Beat twarogu i cukru w dużej misce z mikserem, aż dobrze wymieszane.
Dodać kawę i śmietanę; dobrze wymieszać.
Dodać jajka, po jednym na raz, mieszając po każdym, aż do wymieszania.
Wyjąć 1 szklankę ciasta; wlać pozostałe ciasto na skorupie. Wymieszać czekoladę do zarezerwowanego ciasta. Upuść przez łyżki stołowe na cieście na patelni; delikatnie obracaj nożem.
Piec 40 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Super. Przechowywać w lodówce 4 godziny.