Candy Bar Cookie Pops
Ten przepis służy 28 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz posypki cukierków, olej roślinny, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Candy Bar Cookie Pops, Candy Corn Oreo Pops, oraz Cukierki Kukurydza Halloween Ciasto Pops.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnego lub nieprzywierającego arkusza cookie). Linia ciastka arkusz z folią.
Pokrój każdy batonik na pół w poprzek. Poke craft kij do boku każdego.
W dużej misce, wymieszać ciasto wymieszać, olej i jajko z łyżką do formy ciasta. Dla każdego ciastka, uformuj 1 zaokrągloną łyżkę ciasta w kulkę; spłaszcz w dłoni i umieść cukierki na wierzchu. Formuj ciasto wokół cukierków, dobrze uszczelniając.
Zawijamy cukier puder do całkowitego przykrycia.
Umieścić 2 cale od siebie na arkuszu cookie.
Piec 11 do 13 minut lub do zestawu. Ciasteczko pojawi się wilgotne w pęknięciach.
Ostudzić na arkuszu cookie 2 minut.
Usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.