Campbell ' s Kitchen Beef Wellington
Campbell ' s Kitchen Beef Wellington może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 562 kalorie, 22g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 3,42 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dość drogie przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę wołową, wodę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest dobre. Podobne przepisy to Campbell ' s Kitchen ciepły Dip szpinakowy, Burgery z indyka wg Campbell ' s Kitchen, oraz Campbell ' s Kitchen Easy Chicken Paprikash.
Instrukcje
Wołowinę ułożyć na lekko natłuszczonej patelni. W razie potrzeby doprawić czarnym pieprzem. Piecz w temperaturze 425 stopni F przez 30 minut lub aż termometr do mięsa odczyta 130 stopni F. przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Rozmrozić arkusz ciasta w temperaturze pokojowej 40 minut. Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Masło rozgrzać na patelni na średnim ogniu. Pieczarki i cebulę gotować, aż warzywa będą miękkie, a płyn odparuje.
Ciasto rozłożyć na lekko posypanej mąką powierzchni.
Zwiń w prostokąt o 4 cale dłuższy i 6 cali szerszy niż wołowina.
Pędzel z mieszaniną jaj. Łyżka mieszaniny grzybów na ciasto w ciągu 1 cala krawędzi.
Wołowinę umieścić na środku mieszanki grzybowej. Zaczynając od długich boków, składamy ciasto na wołowinę. Fold w końcach. Naciśnij krawędzie, aby uszczelnić.
Miejsce seam-side dół na blasze do pieczenia.
Piec przez 25 minut lub do złotego i termometr czyta 140 stopni F.