Campbell ' s Kitchen Beef Wellington

Campbell ' s Kitchen Beef Wellington
Campbell ' s Kitchen Beef Wellington może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 562 kalorie, 22g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 3,42 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dość drogie przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę wołową, wodę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest dobre. Podobne przepisy to Campbell ' s Kitchen ciepły Dip szpinakowy, Burgery z indyka wg Campbell ' s Kitchen, oraz Campbell ' s Kitchen Easy Chicken Paprikash.

Instrukcje

1
Wołowinę ułożyć na lekko natłuszczonej patelni. W razie potrzeby doprawić czarnym pieprzem. Piecz w temperaturze 425 stopni F przez 30 minut lub aż termometr do mięsa odczyta 130 stopni F. przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Rozmrozić arkusz ciasta w temperaturze pokojowej 40 minut. Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Wymieszać jajko z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
4
Masło rozgrzać na patelni na średnim ogniu. Pieczarki i cebulę gotować, aż warzywa będą miękkie, a płyn odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Ciasto rozłożyć na lekko posypanej mąką powierzchni.
6
Zwiń w prostokąt o 4 cale dłuższy i 6 cali szerszy niż wołowina.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
RolkaRolka
7
Pędzel z mieszaniną jaj. Łyżka mieszaniny grzybów na ciasto w ciągu 1 cala krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
JajkoJajko
8
Wołowinę umieścić na środku mieszanki grzybowej. Zaczynając od długich boków, składamy ciasto na wołowinę. Fold w końcach. Naciśnij krawędzie, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
WołowinaWołowina
9
Miejsce seam-side dół na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
10
Pędzel z mieszaniną jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
11
Piec przez 25 minut lub do złotego i termometr czyta 140 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia9
Magazyn