California Tabbouleh in an Artichoke Bowl

California Tabbouleh in an Artichoke Bowl
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać California Tabbouleh w misce karczochów spróbować. Na 4,64 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 20g białka, oraz 6G tłuszczu. Jeśli masz pietruszkę z płaskim liściem, miętę, cytrynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to California Quinoa Bowl, California Sushi Bowl, oraz Warstwowa miska piknikowa houmous, tabbouleh & feta.

Instrukcje

1
Odciąć łodygi z każdego karczocha; usunąć dolne liście i wyrzucić. Trim około 1/2 cala od góry każdego karczocha.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
2
Umieść karczochy, łodyga kończy się w dół, w dużym holenderskim piecu wypełnionym dwie trzecie wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Dodać połówki czosnku i plasterki cytryny i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 40 minut lub aż liść w pobliżu środka każdego karczocha wyciąga się łatwo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
4
Usuń karczochy z patelni i odrzuć płyn do gotowania, czosnek i cytrynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Usuń środkowe liście i futrzany oset łyżką i wyrzuć. Odstaw karczochy na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
6
Połącz bulgur i wrzącą wodę w średniej misce. Przykryć i odstawić na 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Drenaż.
8
Połącz bulgur, pomidor i pozostałe składniki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Łyżka 1 filiżanka tabbouleh do środka każdego karczocha.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn