California Tabbouleh in an Artichoke Bowl

California Tabbouleh in an Artichoke Bowl
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać California Tabbouleh w misce karczochów spróbować. Na 4,64 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 20g białka, oraz 6G tłuszczu. Jeśli masz pietruszkę z płaskim liściem, miętę, cytrynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to California Quinoa Bowl, California Sushi Bowl, oraz Warstwowa miska piknikowa houmous, tabbouleh & feta.

Instrukcje

1
Odciąć łodygi z każdego karczocha; usunąć dolne liście i wyrzucić. Trim około 1/2 cala od góry każdego karczocha.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
2
Umieść karczochy, łodyga kończy się w dół, w dużym holenderskim piecu wypełnionym dwie trzecie wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
3
Dodać połówki czosnku i plasterki cytryny i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 40 minut lub aż liść w pobliżu środka każdego karczocha wyciąga się łatwo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
4
Usuń karczochy z patelni i odrzuć płyn do gotowania, czosnek i cytrynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Usuń środkowe liście i futrzany oset łyżką i wyrzuć. Odstaw karczochy na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
6
Połącz bulgur i wrzącą wodę w średniej misce. Przykryć i odstawić na 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Drenaż.
8
Połącz bulgur, pomidor i pozostałe składniki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Łyżka 1 filiżanka tabbouleh do środka każdego karczocha.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn