California Flatbread
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 458 kalorii, 14g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę dziecięcą, pomidory śliwkowe, kiełki rzodkiewki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj California Chicken Flatbread z sosem Chipotle Ranch, Klon pieczone warzywa i chrupiący bekon Flatbread dla Fabulous Flatbread Challenge, oraz California Hot Dog dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F. gotować boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 10 protokół.
Wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Dodać pomidory do kapiących na patelni i gotować, obracając raz, aż lekko zmięknie, o 2 protokół.
Umyj dużą blachę do pieczenia z oliwą z oliwek. Rozciągnij ciasto do pizzy, aby pasowało do patelni(jeśli ciasto kurczy się z powrotem, pozwól mu odpocząć kilka minut przed kontynuowaniem). Nakłuj ciasto widelcem. Top z pomidorami, zastrzegając kapieli bekonu.
Piec, aż skorupa jest złoty kolor, 12 do 15 protokół.
Wyjąć płaski chleb z piekarnika; top z kozim serem. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać kiełki i rukolę z 1/2 łyżki zarezerwowanego boczku (w razie potrzeby), sokiem z cytryny oraz solą i pieprzem. Top flatbread z zieleniną i boczkiem.