Cajun Slow-Cooker Pulled Pork

Cajun Slow-Cooker Pulled Pork może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,19 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 878 kalorii, 86g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, ocet jabłkowy, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć melasę, można śledzić to danie główne z Melasa Cookie Mix jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, Wieprzowina na BlogHer Food 2013 + niesamowicie łatwa do powolnego gotowania wieprzowina, oraz Slow Cooker Pulled Pork dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij 1 1/2 szklanki wody, ocet, ketchup,1/4 szklanki musztardy, melasę i 1 łyżkę brązowego cukru w powolnej kuchence 7-do-8-quart.
Połączyć pozostałe 1 łyżka brązowego cukru, papryka, 1 łyżeczka soli i 1/2 łyżeczki pieprzu w małej misce. Natrzeć na całej wieprzowiny, a następnie dodać do powolnej kuchenki wraz z kiełbasą. Przykryć i gotować na niskim poziomie, 8 godzin.
Wieprzowinę i kiełbasę wyjąć i odstawić do ostygnięcia. Usuń nadmiar tłuszczu z płynu do gotowania, a następnie przecedzić na dużą patelnię i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się o jedną trzecią, o 15 protokół. Wieprzowinę rozdrobnić widelcem i grubo posiekać kiełbasę. Wrzucić wieprzowinę i kiełbasę z wystarczającą ilością zredukowanego płynu do gotowania nawilżyć; doprawić solą.
W małej misce ubić majonez i pozostałe 2 łyżki musztardy; rozłożyć na bułkach. Wypełnij szarpaną wieprzowiną i plastrami ogórków.
Podawać z chipsami ziemniaczanymi.