Bułeczki z rozmarynem, gruszką i Asiago
Rozmaryn, Gruszka i bułeczki Asiago mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 352 kalorie, 6G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Udaj się do sklepu i odebrać sól, proszek do pieczenia, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Świąteczne poranne bułeczki {aka wanilia, gałka muszkatołowa i bułeczki o zapachu rozmarynu}, Asiago i rozmaryn nadziewane pieczarki, oraz Bezglutenowy Chleb Kukurydziany Asiago Rozmaryn dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki wymieszać w dużej misce.
Masło pokroić w mieszankę mąki z blenderem do ciasta, aż będzie kruche i mieszanina przypomina mały groszek. Zamrozić 5 minut.
Dodaj 3/4 szklanki plus 2 łyżki. śmietanę, gruszkę, ser i rozmaryn, mieszając tylko do momentu zwilżenia suchych składników.
Obróć ciasto na papier woskowy; delikatnie naciśnij lub wklep ciasto w 7-calową rundę (mieszanina będzie krucha).
Pokrój okrągłe na 8 klinów.
Umieść Kliny 2 cale od siebie na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Szczotkuj wierzchołki klinów z pozostałymi 2 łyżkami. krem tylko do zwilżenia.
Piec w temperaturze 450 przez 13 do 15 minut lub do złotego koloru.