Bułeczki Z Orzechami Klonowymi
Need a wegetariański posiłek poranny? Bułeczki z orzechami klonowymi mogą być świetnym przepisem na wypróbowanie. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz wyciąg z klonu, pół na pół, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 28%. Podobne przepisy to Bułeczki Z Orzechami Klonowymi, Bułeczki Z Orzechami Klonowymi, oraz Bułeczki Z Orzechami Klonowymi.
Instrukcje
Ustaw stojak piekarnika, aby obniżyć środek piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Grzać orzechy włoskie na blasze do pieczenia w rozgrzanym piekarniku przez 5 minut. Super.
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól. Wrzucić kawałki masła w mieszaninie mąki do herbu. Użyj blendera do ciast, aby pokroić masło, aż mieszanina będzie przypominać drobne okruchy. Wymieszać z prażonymi orzechami włoskimi. Jajko ubić w dużej misce.
Wymieszać w pół na pół, 1 łyżeczka ekstraktu z klonu i ekstraktu z wanilii. Wymieszaj suche składniki z mokrymi składnikami, mieszając aż do wymieszania, zmieniając łyżkę na ręce, gdy mieszanina się połączy.
Umieścić ciasto w lodówce na 10 minut.
Schłodzone ciasto rozwałkować w kulkę na lekko posypanej mąką powierzchni. Spłaszczyć ciasto w okręgu 3/4 cala.
Piec bułeczki na pergaminie wyłożone blachy do pieczenia tylko do firmy i dna są lekko rumiane, 15 do 20 protokół. Schłodzić przez 3 minuty przed przeniesieniem do regałów chłodzących.
Wymieszać cukier cukierniczy, gorącą wodę i 1/8 łyżeczki ekstraktu z klonu.
Mżawka na bułeczki do glazury.