Bułeczki z cebulą i czarnym pieprzem bezglutenowe
Przepis bezglutenowe cebula i czarny pieprz bułeczki może zaspokoić swoje szkockie pragnienie w około 35 minut. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Niewiele osób lubiło ten poranny posiłek. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz cebulę, cukier granulowany, pół na pół i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Kremowa wegańska zupa z kukurydzy i czerwonej papryki (bezglutenowa, sojowa, bez orzechów, bez ziarna, bez soli), Bezglutenowe / Bezmleczne Bułeczki Z Prosa, oraz Bułeczki Z Czarnym Pieprzem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. Linia obramowana blachą do pieczenia z pergaminem.
Rozgrzać oliwę z oliwek w średnim non-stick patelni na średnim ogniu, aż olej mieni się.
Dodać cebulę. Gotować, aż kawałki cebuli zmiękną i zaczną lekko brązowy, o trzech minutach. Często mieszaj.
Zdjąć patelnię z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
W misce robota kuchennego, połączyć mąkę gryczaną, mąkę sorgo, brązowy ryż mąki, proszek do pieczenia, cukier granulowany, czarny pieprz i sól. Puls do połączenia.
Dodać masło. Pulsuj, aż nie pozostaną żadne duże kawałki masła.
Dodać jajko i pół na pół. Pulsuj, aż ciasto uformuje się. Jeśli suche kawałki mąki pozostają, dodaj plusk więcej pół na pół.
Dodać ugotowaną cebulę. Pulsuj, aż kawałki cebuli zostaną włączone. Nie overmix lub kawałki cebuli będzie rozbić zbyt wiele.
Obrócić ciasto na przygotowaną blachę do pieczenia. Wklepać w rundę.
Pokroić na osiem kawałków.
Piec na złoty kolor, o 18 protokół.
Wyjąć z piekarnika. Postępuj zgodnie z liniami wynik i pokroić na poszczególne kawałki. Pozostawić do ostygnięcia przed podaniem. Te bułeczki najlepiej podawać w dniu ich upieczenia.