Bułeczki Dyniowo-Parmezanowe
Przepis Dynia-parmezan bułeczki może zaspokoić szkockie pragnienie w około 45 minut. Na 23 grosze za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 12. Jedna porcja zawiera 124 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, sól, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Spice Scones Tips + Tricks for MOIST Scones, Kahlúan Iced Pumpkin Latte + Klonowe Bułeczki Z Dyni, oraz Przyprawione bułeczki z dyni z kremem z dyni cynamonowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zważyć lub lekko łyżką mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąki, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól połączyć w dużej misce; pokroić w maśle blenderem lub 2 nożami, aż mieszanina przypomina grubą potrawę.
Połączyć dynię, jogurt i 1 białko jaja, mieszając trzepaczką.
Dodaj do mieszaniny mąki; mieszać tylko do wilgotne.
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; lekko zagnieść 4 razy posmarowanymi mąką rękami. Pat ciasto w 8-calowe koło na blasze wyłożonej pergaminem.
Ciasto pokroić na 12 klinów, kroić w, ale nie przez ciasto.
Pozostałe 1 białko wymieszać na wierzchu ciasta.
Posypać ciasto serem i pestkami dyni, lekko naciskając, aby przylegać.
Piec w 400 przez 20 minut lub do złotego koloru. Bułeczki pokroić wzdłuż linii podziału ząbkowanym nożem.