Bułeczki Cheddar z szynką i masłem miodowo-musztardowym

Bułeczki Cheddar z szynką i masłem miodowo-musztardowym
Bułeczki Cheddar z szynką i masłem miodowo-musztardowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szynkę, mleko, grubo cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to szkockie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Bułeczki Miodowo-Cheddarowe, Jabłkowe bułeczki Cheddar z miodową glazurą i Stemilt Twitter Party, oraz Bułeczki Cheddar z masłem szczypiorkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. i masło dużą blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1
Do dużej miski przesiać mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Pokrój masło na małe kawałki i opuszkami palców lub blenderem do ciast zmiksuj na mieszankę mąki, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek. Widelcem wymieszać Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać mleko i śmietanę, mieszając aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
MlekoMleko
4
Przenieść mieszaninę na mąkę i z mąką ręce zagniatać, aż uformuje ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Rozwałkuj ciasto na 12-calową okrągłą (około 1/2 cala grubości). Za pomocą 2-calowy karbowany okrągły frez wyciąć bułeczki i zorganizować około 1/2 cala od siebie na blasze do pieczenia. Zbieraj i delikatnie przerzucaj resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Wyciąć więcej bułeczki i zorganizować na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Bułeczki piec na środku piekarnika, aż bladoniebieski, około 12 minut, i przenieść do stelaża do ostygnięcia. Bułeczki można przygotować 1 dzień wcześniej i przechowywać w szczelnym pojemniku w chłodnej temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
W małej misce wymieszać masło, musztardę i miód. Każdy liść sałaty rozedrzeć na 4 kawałki. Podziel bułeczki i rozłóż każdą podzieloną stronę masłem miodowo-musztardowym. Zrobić kanapki z bułeczkami, sałatą i złożonymi plastrami szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
MusztardaMusztarda
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
MiódMiód
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn