Burgery z tuńczykiem z ananasowo-musztardową glazurą i zielonym ogórkiem z Chile i Ancho Gaufrettes

Burgery z tuńczykiem z ananasowo-musztardową glazurą i zielonym ogórkiem z Chile i Ancho Gaufrettes
Burgery z tuńczykiem z glazurą ananasowo-musztardową i zielonym smakiem ogórków Chile i Ancho gaufrettes mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $11.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 70g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 1116 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Jeśli masz ogórki koperkowe, bułki, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 84% to danie jest super. Podobne przepisy to Burgery z tuńczykiem z glazurą ananasowo-musztardową i zielonym Chile-pikle Relish, Kawa i Ancho Chile Spódnica stek z Zielonym Chile-Apple Relish, oraz Burgery z tuńczykiem żółtopłetwym z glazurą imbirowo-musztardową.

Instrukcje

1
Połącz sok ananasowy, ocet, imbir, sos sojowy i brązowy cukier w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, aż objętość zmniejszy się o połowę, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać musztardę i gotować dodatkowe 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
3
Zdjąć z ognia i dodać sok z limonki i biały pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
4
Ochłoń.
5
Aby przygotować hamburgery: ukształtować mocno mielonego tuńczyka na 8 okrągłych jednolitych placków o grubości 1 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
6
Umieść w lodówce na 30 minut. (Hamburgery muszą być bardzo zimne, aby utrzymać swój kształt podczas gotowania)
7
Posmaruj obie strony hamburgerów lekko glazurą ananasową i dopraw solą i pieprzem do smaku. Rozgrzej grill. Grill hamburgery przez 3 do 4 minut z każdej strony dla średniej doneness, fastrygowanie często z glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
(kubańska Mieszanka Przypraw)(kubańska Mieszanka Przypraw)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Hamburgery podawać na bułkach z rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1
Połącz wszystkie składniki w średniej misce i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed podaniem.
1
Rozgrzać olej do 365 stopni F w frytkownicy. Ziemniaki smażyć partiami i wyjąć na duży talerz wyłożony papierowymi ręcznikami. Natychmiast przyprawić solą i ancho chile w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's® – Bez Dodatku SoliSos Pomidorowy Hunt's® – Bez Dodatku Soli
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania

Składniki

907Orzechy dowolne (posiekane)świeże steki z tuńczyka, drobno posiekaneświeże steki z tuńczyka, drobno posiekane4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyAncho chile proszekAncho chile proszek2(zima)drobno posiekana kolendradrobno posiekana kolendra2(zima)Musztarda DijonMusztarda Dijon31 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejogórki koperkowe, drobno pokrojone w kostkęogórki koperkowe, drobno pokrojone w kostkę1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)imbir, drobno posiekanyimbir, drobno posiekany1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkijasnobrązowy cukier, mocno zapakowanyjasnobrązowy cukier, mocno zapakowany3(zima)1 truskawka bez łuski1 truskawka bez łuski3(zima)świeży sok z limonkiświeży sok z limonki4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOlej ArachidowyOlej Arachidowy9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki8 szklanek połówek zielonych winogron8 szklanek połówek zielonych winogron3papryka poblano, grillowana, sadzona i drobno pokrojona w kostkępapryka poblano, grillowana, sadzona i drobno pokrojona w kostkę2ziemniaki obrane i pokrojone w gaufretteziemniaki obrane i pokrojone w gaufrette596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicebula czerwona drobno pokrojona w kostkęcebula czerwona drobno pokrojona w kostkę4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySólSól4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz3(zima)6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych8rolkirolki4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyRukiew wodnaRukiew wodna11 funt cukinii,świeżo zmielony biały pieprzświeżo zmielony biały pieprz2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiocet winny białyocet winny biały

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 40 dolarów za butelkę.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn