Przepis hamburgery z soczewicy może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,86 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 452 kalorie, 21g białka, oraz 13g tłuszczu. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 41 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli, soczewicę, brązowy ryż o krótkim ziarnie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Burgery Z Soczewicy, Burgery Z Czerwonej Soczewicy, oraz Burgery Z Czerwonej Soczewicy.
Szczotkuj wierzchołki grzybów z 2 łyżkami. olej. Pieczarki pieczone, przewracając raz, do miękkości i rumiane, o 20 protokół.Tymczasem ciepło pozostało 1 łyżka. olej w rondlu na średnim ogniu. Cebulę i seler gotować, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać czosnek i gotować, mieszając, przez 1 minutę. Wymieszać z soczewicą i bulionem i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować, aż soczewica są po prostu miękkie, ale nie mushy, 67 protokół.