Burgery Z Soczewicy

Burgery Z Soczewicy
Przepis hamburgery z soczewicy może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,86 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 452 kalorie, 21g białka, oraz 13g tłuszczu. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 41 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli, soczewicę, brązowy ryż o krótkim ziarnie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Burgery Z Soczewicy, Burgery Z Czerwonej Soczewicy, oraz Burgery Z Czerwonej Soczewicy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Szczotkuj wierzchołki grzybów z 2 łyżkami. olej. Pieczarki pieczone, przewracając raz, do miękkości i rumiane, o 20 protokół.Tymczasem ciepło pozostało 1 łyżka. olej w rondlu na średnim ogniu. Cebulę i seler gotować, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać czosnek i gotować, mieszając, przez 1 minutę. Wymieszać z soczewicą i bulionem i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować, aż soczewica są po prostu miękkie, ale nie mushy, 67 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
4
Odcedzić, następnie rozłożyć na blasze do pieczenia, aby lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Przenieść mieszaninę soczewicy do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodaj brązowy ryż i wrzucić delikatnie połączyć dobrze. Doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Sól Przyprawowa Lawry'sSól Przyprawowa Lawry's
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
7
Umieść 4 grzyby na talerzach. Łyżka około 1 szklanki soczewicy nadzienie na każdym; dodać polewy do wyboru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
SoczewicaSoczewica
8
Miejsce pozostałe 4 grzyby na górze ' hamburgery.'
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Magazyn