Burgery z grzybami w glazurze mahoniowej

Burgery z grzybami w glazurze mahoniowej
Przepis na burgery z grzybami w glazurze mahoniowej zaspokoi Twoje amerykańskie pragnienie w około 40 minut . Ten przepis jest dla 6 osób. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis na wegetariańskie lacto ovo ma 445 kalorii , 13 g białka i 20 g tłuszczu na porcję. Za 2,59 USD za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka małych pieczarek portobello, cebuli, soli koszernej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Sprawdza się dobrze jako niedrogie danie główne. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 51% . Ta ocena jest solidna. Podobne przepisy to: Słodko-wędzony łosoś z ryżem imbirowo-mahoniowym , Niesamowite burgery z kurczakiem i Burgery z indyka z sosem jabłkowo-cheddarowym i sosem jogurtowym chipotle .

Instrukcje

1
W małym rondelku wymieszaj syrop klonowy, Kahlua i sos sojowy. Doprowadź do wrzenia; gotuj przez 8 minut lub do momentu, aż płyn zredukuje się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
KahluaKahlua
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Na dużej patelni podsmaż pieczarki i cebulę na oliwie, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Dodaj sól, pieprz i 1/4 szklanki mieszanki Kahlua. Gotuj i mieszaj, aż płyn prawie wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
KahluaKahlua
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
W małej misce wymieszaj składniki na pastę serową; przykryj i odstaw do lodówki do czasu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Cienko Pokrojonych Delikatesów Wędzonej Piersi Z KurczakaOpakowanie Cienko Pokrojonych Delikatesów Wędzonej Piersi Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Rozdrobnij wołowinę w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Posyp solą i pieprzem; dobrze wymieszaj. Uformuj sześć kotletów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
7
Grilluj burgery, przykryte, na średnim ogniu przez 6 minut. Obróć; grilluj 5-8 minut dłużej lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 160° i soki będą klarowne, od czasu do czasu polewając pozostałą mieszanką Kahlua. Grilluj bułki, bez przykrycia, przez 1-2 minuty lub do momentu, aż będą zrumienione.
Składniki, których będziesz potrzebować
KahluaKahlua
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Posmaruj bułki serem; przykryj burgerami i mieszanką grzybową. Wymień wierzchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn