Burgery Nadziewane Tapenadą
Tapenade-Filled Burgers is a bezmleczne danie główne. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 606 kalorii, 35g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pieprz, mieloną wołowinę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Burgery z tuńczykiem z Tapenadą, Ziołowe Burgery z indyka z serem Cheddar, oraz Burgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers).
Instrukcje
Wołowinę podzielić na 6 porcji. Podziel 1 porcję na pół, a następnie spłaszczyć 1 połowę na 4-calowy patty i utworzyć 1/4-calowy obręcz wokół patty.
Rozłóż 1 1/2 łyżki tapenady na patty w obręczy. Spłaszczyć pozostałą połowę na 4-calowy patty, a następnie położyć na szczycie tapenade pokryte połowę i szczypać krawędzie razem do uszczelnienia. Pat side, aby utworzyć prostą krawędź i przenieść do dużej tacy. Zrobić jeszcze 5 pasztecików tapenade w ten sam sposób i przenieść do tacy, następnie umieścić w lodówce paszteciki, przykryte, aż będą gotowe do grillowania.
Przygotuj grill do gotowania na bezpośrednim ogniu ze średnio gorącym węglem drzewnym( umiarkowanie wysokie ciepło dla gazu); patrz " procedura grillowania."
Posypać paszteciki z obu stron solą i pieprzem. Lekko olej grill rack, następnie grill paszteciki (pokryte tylko w przypadku korzystania z grilla gazowego), obracając się raz, 3 minuty łącznie dla średnio rzadkie. (Hamburgery będą nadal gotować nieco po usunięciu z grilla.)
Rozłóż majonez i musztardę na bułkach, a następnie złóż hamburgery z cebulą, ogórkami i rzymską.
* Paszteciki można montować do 8 godzin przed i schłodzić, przykryć.* Jeśli nie możesz grillować na zewnątrz, paszteciki można gotować na lekko naoliwionej dobrze przyprawionej dużej (2-palnikowej) patelni grillowej na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając się raz, łącznie 4 minuty dla średnio rzadkich.