Need a pescatariańskie danie główne? Burger z tuńczyka może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 649 kalorii, 49g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać tuńczyka, cebula, przyprawione bułki tartej, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Burger Z Tuńczyka, Burger Z Tuńczyka, oraz Wietnamski Burger Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małym rondlu podsmażyć cebulę i czosnek na oleju do miękkości (bez spalania czosnku) i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Połącz tuńczyka, jajka, bułkę tartą, mieszankę cebuli i ostry sos, w średniej misce i dobrze wymieszać. Kształt na 4 paszteciki (mieszanka będzie bardzo miękka i delikatna). Przechowywać w lodówce przez 30 minut, aby paszteciki łatwiej obsługiwać. Płaszcz patelni nonstick z gotowania sprayu i smażyć paszteciki z tuńczyka przez około 3 do 4 minut na stronie, lub aż gotowane przez. Są kruche, więc należy zachować ostrożność podczas ich obracania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Flora Springs Napa Valley Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.