Burger nadziewany serem i cebulą z grillowanym chutneyem pomidorowym i marynowanymi warzywami

Burger nadziewany serem i cebulą z grillowanym chutneyem pomidorowym i marynowanymi warzywami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj burgera nadziewanego serem i cebulą z grillowanym Chutney pomidorowym i marynowanymi warzywami. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.51 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 98 g tłuszczu, oraz w sumie 1092 kalorie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka soku z cytryny, sera gloucester chive, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burger nadziewany bekonem, cebulą i serem, Burger nadziewany bekonem, cebulą i serem, oraz Cebula pomidor Czerwony Chutney-Czerwony Chutney dla Idli Dosa-łatwy Chutney s dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na chutney: rozgrzej grill na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Połówki pomidorów posmarować olejem z pestek winogron i ułożyć na grillu. Grilluj przez zaledwie 1 minutę, aby uzyskać char i zmiękczyć pomidory. Pomidory posiekać i dodać do miski. Wymieszać z szalotką, tymiankiem, pietruszką i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Skropić w wystarczającej ilości oliwy z oliwek, aby zwilżyć mieszaninę. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Na hamburgera: w misce, zmiksować cebulę i wołowinę i doprawić solą. Nie przesadzaj, spowoduje to, że hamburgery będą zbyt mocno związane. Następnie porcja na 2 kulki, Utwórz kieszeń na środku każdej kulki i wypełnij każdą kulkę połową sera. Doprawić Na Zewnątrz piłek i pozostawić na 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Warzywa: w misce wymieszaj olej, ocet, zioła i czosnek i dodaj warzywa. Pozostaw warzywa do marynowania przez 10 minut. Grilluj na średnim ogniu przez 2 do 3 minut z każdej strony. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Po odpoczynku hamburgery, pat każdy Burger mieszkanie do 1 przez 6-calowy patty. Grilluj na średnim ogniu około 6 minut z każdej strony. Ser powinien być nienaruszony, ale nie zaczyna wyciekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Grill bułki brioche tylko 1 minutę. Sok z cytryny wymieszać z majonezem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka BriocheBułka Brioche
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Rozłóż cytrynowy majonez na dolnej połowie bułek, na górze z hamburgerami, niektóre chutney, rozdrobnione romaine, a następnie na górze bułek. (Łyżka chutney na hamburgera, pozostawiając płyn w misce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RomaineRomaine
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Podawać razem z grillowanymi warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 7 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia25
Magazyn