Buraki zapiekane solą z chrzanowym Crème Fraîche

Buraki zapiekane solą z chrzanowym Crème Fraîche
Buraki w solnej skorupie z chrzanowym Crème Fraîche mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 152 kalorie, 3G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz chrzan, tymianek, crème fraîche i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Buraki zapiekane solą z chrzanowym Crème Fraîche, Smażony Halibut z rukolą, prażonymi burakami i chrzanowym Crème Fraîche, oraz Grillowane Buraki Z Dipem Cytrynowym Crème Fraîche.

Instrukcje

1
W miseczce zmiksować crème fraîche, chrzan, posiekany szczypiorek i ocet winny po Sherry. Doprawić do smaku solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
Sól I PieprzSól I Pieprz
Creme FraicheCreme Fraiche
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
SzczypiorekSzczypiorek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszać grubą sól, chrzan, tymianek i skórkę pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieść trzy 3-łyżkowe kopce mieszaniny soli na małej blasze do pieczenia, rozstaw od siebie. Każdy kopiec soli zalać 1 burakiem, następnie przykryć wszystkie buraki pozostałą mieszaniną soli, mocno naciskając rękami i tworząc skórkę wokół każdego buraka, całkowicie pokrywając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kopce BarKopce Bar
BurakBurak
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Buraki pieczone 1 3/4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
5
Wyjąć z piekarnika; otworzyć skorupy soli crack i usunąć buraki. Buraki obrać; pokroić w plasterki o grubości 1/4 cala. Ułóż plastry buraków na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać z chrzanowym crème fraîche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn