Buraki Kacze

Buraki Kacze
Buraki z kaczki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 6421 kalorii, 161g białka, oraz 545g tłuszczu na porcję. Na 26,71 zł / porcja, ten przepis okładki 74% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pieprz, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Buraki Harvard (Buraki Czerwone Słodko-Kwaśne), Kaczka Tareko (chrupiąca, smażona Kaczka marynowana w nepalskich przyprawach), oraz Trio smaków na patyku: mus z kaczki, pierś z kaczki i Jagoda bezowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W przypadku chipsów z buraków: Rozgrzej piekarnik do 150 stopni F (lub do ogrzania). Linia 1 blacha do pieczenia z ręcznikami papierowymi i 2 kolejne patelnie z silpats lub pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki Z BurakówWiórki Z Buraków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Przyciąć koniec buraków. Obierz buraki, zachowując ich Okrągły kształt, aby uzyskać okrągłe wióry. Pokrój na cienkie papierowe rund za pomocą noża lub mandoliny, dostosowując ustawienie w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
W średnim rondlu połącz ocet, 1 szklankę wody i cukier i doprowadzić do wrzenia, mieszając, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodać buraki i gotować przez 1 do 2 protokół lekko zmiękczyć i smak je.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
5
Wyjmij z ognia i pozostaw buraki w płynie na 5 do 10 minut, aby lekko ostygły. (Buraki można przygotować do tego momentu w lodówce do tygodnia w płynie, przed pieczeniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
6
Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś buraki na wyłożoną ręcznikiem patelnię, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Ułóż plastry buraków na wyłożonej silpatem blasze do pieczenia. Plastry mogą być blisko siebie, ale nie powinny się dotykać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Umieść w rozgrzanym piekarniku do wyschnięcia na 10 do 12 godzin, lub do chrupkości i wyschnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Wyjmij wióry z piekarnika i za pomocą małej szpatułki przesuniętej przenieś je do regału chłodzącego. Po ochłodzeniu wióry można przechowywać w hermetycznym pojemniku do tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Dla kaczki: obrócić skórę piersi kaczki w dół. Ostrym nożem zmniejsz długość Środkowej kości, aby ją złamać. Uderz ostrzem w kości, aby je lekko złamać; nie przecinaj mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Cała KaczkaCała Kaczka
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
11
Cięcie kości i pozostawienie na nich piersi zapobiegnie kurczeniu się i zwijaniu mięsa podczas gotowania. Pierś kaczki doprawić solą, pieprzem i cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
12
W dużej patelni saute, podgrzać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek na średnim ogniu. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
13
Umieść pierś na patelni, od strony skóry w dół i gotuj powoli, dostosowując ciepło, jeśli to konieczne, przez około 10 minut, lub do złotego koloru. Po rumianiu wyjmij pierś z patelni i połóż na desce do krojenia. Oddziel mięso z piersi od kości. Posiekaj tuszę na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1
Dodać posiekane kości do oleju pozostałego na patelni, zwiększyć ogień, i saute, aż kości są obficie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj szalotki i saute przez około 2 protokół, lub do półprzezroczystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
3
Dodać czosnek, pokrojone w kostkę buraki, 1 łyżeczkę cukru i ocet balsamiczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4
Wlać czerwone wino na patelnię i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, skrobanie dna, aby usunąć wszystkie rumiane kawałki. Dusić na małym ogniu przez 20 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Usunąć z ciepła i naprężenia.
6
Posypać piersi cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
7
Podgrzać Pozostałe 1 łyżeczka oliwy z oliwek na średnim ogniu w saute patelni tylko wystarczająco duży, aby utrzymać piersi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Umieść skórę piersi w dół na patelni, umieść mały ciężki garnek na piersi, aby ją zważyć i gotuj przez około 4 minuty, aby chrupiąca skóra.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
9
Zdjąć z ognia.
10
Tuż przed podaniem wrzucić masło do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
Pokrój pierś kaczki na pół. Jeśli porcja 4 osób, pokroić każdą pierś na pół na 2 kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
12
Kaczkę układamy na talerzach, SOS łyżka do boku, dekorujemy bitą papryką, a kaczkę posypujemy fleur de sel i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Fleur De SelFleur De Sel
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cała KaczkaCała Kaczka
13
Pozostałe chipsy z buraków podawać z beaucoup de LOVE.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki Z BurakówWiórki Z Buraków

Składniki

11 funt cukinii,1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(1/4 cala) pokrojone w kostkę obrane buraki, (około 2 średnie)(1/4 cala) pokrojone w kostkę obrane buraki, (około 2 średnie)283Orzechy dowolne (posiekane)średnie buraki (około każdego)średnie buraki (około każdego)2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne czerwone wino, takie jak Point Noir lub Syrahwytrawne czerwone wino, takie jak Point Noir lub Syrah2(może być lub przeglądać)porwana lub posiekana bazylia (10 do 12 liści)porwana lub posiekana bazylia (10 do 12 liści)2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyFleur de selFleur de sel2ząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania11 funt cukinii,barwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania0(może być lub przeglądać)cynamon mielonycynamon mielony3kilogramykaczka piżmowa (oddzielne nogi, zachować na inny czas)kaczka piżmowa (oddzielne nogi, zachować na inny czas)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól morska drobnaSól morska drobna1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszalotki pokrojone w kostkę (ok. 4)szalotki pokrojone w kostkę (ok. 4)11 funt cukinii,Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)masło niesolonemasło niesolone2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W11 hrs, 20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia83
Magazyn