Buraki z kaczki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 6421 kalorii, 161g białka, oraz 545g tłuszczu na porcję. Na 26,71 zł / porcja, ten przepis okładki 74% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pieprz, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Buraki Harvard (Buraki Czerwone Słodko-Kwaśne), Kaczka Tareko (chrupiąca, smażona Kaczka marynowana w nepalskich przyprawach), oraz Trio smaków na patyku: mus z kaczki, pierś z kaczki i Jagoda bezowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W przypadku chipsów z buraków: Rozgrzej piekarnik do 150 stopni F (lub do ogrzania). Linia 1 blacha do pieczenia z ręcznikami papierowymi i 2 kolejne patelnie z silpats lub pergaminem.
Przyciąć koniec buraków. Obierz buraki, zachowując ich Okrągły kształt, aby uzyskać okrągłe wióry. Pokrój na cienkie papierowe rund za pomocą noża lub mandoliny, dostosowując ustawienie w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mandolina
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
W średnim rondlu połącz ocet, 1 szklankę wody i cukier i doprowadzić do wrzenia, mieszając, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodać buraki i gotować przez 1 do 2 protokół lekko zmiękczyć i smak je.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
5
Wyjmij z ognia i pozostaw buraki w płynie na 5 do 10 minut, aby lekko ostygły. (Buraki można przygotować do tego momentu w lodówce do tygodnia w płynie, przed pieczeniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
6
Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś buraki na wyłożoną ręcznikiem patelnię, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Ułóż plastry buraków na wyłożonej silpatem blasze do pieczenia. Plastry mogą być blisko siebie, ale nie powinny się dotykać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Umieść w rozgrzanym piekarniku do wyschnięcia na 10 do 12 godzin, lub do chrupkości i wyschnięcia.
Wyjmij wióry z piekarnika i za pomocą małej szpatułki przesuniętej przenieś je do regału chłodzącego. Po ochłodzeniu wióry można przechowywać w hermetycznym pojemniku do tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Offsetowa
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Dla kaczki: obrócić skórę piersi kaczki w dół. Ostrym nożem zmniejsz długość Środkowej kości, aby ją złamać. Uderz ostrzem w kości, aby je lekko złamać; nie przecinaj mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z Kaczki
2 Posiekane Szalotki
Cała Kaczka
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
11
Cięcie kości i pozostawienie na nich piersi zapobiegnie kurczeniu się i zwijaniu mięsa podczas gotowania. Pierś kaczki doprawić solą, pieprzem i cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z Kaczki
8 (U-12) Krewetek
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
12
W dużej patelni saute, podgrzać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek na średnim ogniu. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
13
Umieść pierś na patelni, od strony skóry w dół i gotuj powoli, dostosowując ciepło, jeśli to konieczne, przez około 10 minut, lub do złotego koloru. Po rumianiu wyjmij pierś z patelni i połóż na desce do krojenia. Oddziel mięso z piersi od kości. Posiekaj tuszę na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Szalotki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1
Dodać posiekane kości do oleju pozostałego na patelni, zwiększyć ogień, i saute, aż kości są obficie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj szalotki i saute przez około 2 protokół, lub do półprzezroczystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
3
Dodać czosnek, pokrojone w kostkę buraki, 1 łyżeczkę cukru i ocet balsamiczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
1 Pomarańcza, Skórka
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4
Wlać czerwone wino na patelnię i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, skrobanie dna, aby usunąć wszystkie rumiane kawałki. Dusić na małym ogniu przez 20 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Usunąć z ciepła i naprężenia.
6
Posypać piersi cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
7
Podgrzać Pozostałe 1 łyżeczka oliwy z oliwek na średnim ogniu w saute patelni tylko wystarczająco duży, aby utrzymać piersi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Umieść skórę piersi w dół na patelni, umieść mały ciężki garnek na piersi, aby ją zważyć i gotuj przez około 4 minuty, aby chrupiąca skóra.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
9
Zdjąć z ognia.
10
Tuż przed podaniem wrzucić masło do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
Pokrój pierś kaczki na pół. Jeśli porcja 4 osób, pokroić każdą pierś na pół na 2 kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z Kaczki
12
Kaczkę układamy na talerzach, SOS łyżka do boku, dekorujemy bitą papryką, a kaczkę posypujemy fleur de sel i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Fleur De Sel
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cała Kaczka
13
Pozostałe chipsy z buraków podawać z beaucoup de LOVE.