Bulgur Pilaf z cebulą i sokiem pomidorowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Jeśli masz pod ręką wodę, masło, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Spróbuj Pilaw Bulgur Z Zieloną Soczewicą, Podany Z Karmelizowaną Cebulą-Mercimekli Bulgur Pilavi, Bulgur Pilaf Z Pieczonymi Pomidorami, Cebulą I Fasolą Garbanzo, oraz Bulgur Pilaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodaj cebulę na patelnię, i smażyć przez 10 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj wermiszel na patelnię; gotować przez 2 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj bulgur na patelnię i gotuj przez 1 minutę, stale mieszając. Wymieszać bulion i kolejne 6 składników (przez Bazyl) i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta. Natkę pietruszki wymieszać.